Засідання кафедри 6.05.2022

6 травня 2022, 16:16
НУБыП

 

Шановні колеги!

Сьогодні 6 травня 2022 р. в аудиторії 40 другого навчального корпусу пройшло засідання кафедри. Для тих, хто не міг бути присутнім, коротко довожу до відома основну інформацію:

1.      Ректорат за пропозицією фінансово-економічної служби прийняв рішення з 1 травня 2022 року для науково-педагогічних працівників змінити базовий оклад в рейтингу з 1,2 на 1,1.

2.      Для співробітників також буде відповідна зміна на 10% стимулюючих надбавок. Оскільки трудове законодавство на період воєнного стану передбачає скорочення відпусток до 24 календарних днів, то науково-педагогічні працівники в липні матимуть змогу цим правом скористатися, а в серпні, оскільки навчального процесу не відбуватиметься, їм буде оголошений простій.

3.      Активізації і повної мобілізації потребує ситуація з набором – орієнтир на показники минулого року і не менше (посилена профорієнтація).

4.      Надається можливість написання заяв на отримання матеріальної допомоги у разі скрутного становища.

5.      Необхідно написати заяви на перерахування одноденної заробітної плати щомісяця на допомогу ЗСУ. (Приклад заяви завантажить Віктор Олексійович).

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook