Відкрита лекція з навчальної дисципліни «Агрохімсервіс в плодоовочівництві»

5 травня 2022 року
   2 травня 2022 року відбулася відкрита онлайн-лекція к.с-г.н., доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Лариси Олександрівни Семенко на тему: «Діагностика елементів живлення в інтенсивному плодівництві».

   В межах тематики відкритої лекції лектором було розкрито основні положення, зокрема підходи вчених до діагностики потреб плодових культур, надана загальна характеристика сучасних приладів, окреслено ознаки нестачі елементів живлення в плодівництві та висвітлені шляхи управління ними.

   Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу студентів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучала студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

   На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри.
   Заняття було проведене на високому науковому, і навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook