Професор Голуб Г.А. та доцент Цивенкова Н.М. взяли участь у засідання комісії з атестації аспірантів та здобувачів ОНП «Галузеве машинобудування» механіко-технологічного факультету НУБіП України

10 травня 2022 року

 

На сьогоднішній день аспірантура – основна форма підготовки науково-педагогічних і наукових кадрів в Україні. Зважаючи на реалії сьогодення, а саме жахливі умови повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну, підготовка наукових кадрів є одним з головних пріоритетів механіко-технологічного факультету. Саме вони в майбутньому відіграватимуть одну з ключових ролей у відбудові нашої держави – здійснюватимуть наукові дослідження, представлятимуть нові розробки, проєкти, конструкторські рішення, зокрема в енергетиці, промисловості та в аграрному секторі.
09.05.2022 року в онлайн форматі відбулося засідання комісії з атестації аспірантів та здобувачів ОНП «Галузеве машинобудування» механіко-технологічного факультету НУБіП України, в роботі якого активну участь взяли співробітники кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів д.т.н., професор Голуб Генадій Анатолійович та к.т.н., доцент Цивенкова Наталія Михайлівна.
Голуб Г.А. та Цивенкова Н.М. відмітили високий науково-технічний рівень підготовки аспірантів, а також актуальність, доцільність та своєчасність представлених ними наукових досліджень. Аспірантам побажали успіхів у подальших наукових дослідженнях і висловили сподівання на успішний захист робіт в найкоротші терміни.
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook