Відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого грунту

12 травня 2022 року

12 травня 2022 року відбулося чергове засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту в дистанційному форматі.

Розпочав засідання завідувач кафедри Іван Федосій, який окреслив коло завдань, які є нагальними для виконання. Зокрема Іван Олексійович озвучив інформацію про педагогічне навантаження на 2022-2023 н.р. і шляхи покращення ситуації щодо збільшення годин на кафедрі. Актуальним залишається питання залучення абітурієнтів в умовах воєнного часу, як до бакалавратури так і магістратури. Активну участь в обговоренні взяли професор Олена Хареба, доценти Олександр Цизь та Ірина Бобось.

Про держану атестацію випускників бакалаврату доповіла секретар кафедри Ірина Бобось, яка довела до відома, що ДЕК буде проходити з 3 до 10 червня в очній формі. У зв’язку з тим, що курсовий проєкт відмінено, на кафедрі потрібно створити ситуаційні завдання, які будуть внесені у ДЕК. Консультації для ДЕК будуть призначені на кінець травня.

Про планування наукових досліджень та виконання вимог 2 семестру індивідуального плану магістрів 1 року навчання доповіли керівники магістрів Іван Федосій та Олександр Комар.

Згідно наказу ректора НУБіП України, академіка Станіслава Ніколаєнка, "Про проведення атестації аспірантів і здобувачів, які проходять підготовку у Національному університеті  біоресурсів і природокористування України" заслухали аспіранта кафедри Олександра Куценка, науковий керівник - професор Олена Хареба.

Були обговорені питання, щодо активізації роботи студентів перед початком сесії, оновлення на сайті кафедри програм навчальних практик та робочих програм дисциплін.

В ході засідання були розглянуті й інші питання, важливі для життєдіяльності і якісної роботи кафедри.

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook