АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ НА КАФЕДРІ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

14 травня 2022, 21:13
м. Київ, НУБіП України, кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

В травні 2022 року відбулося засідання кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, що було присвячене атестації аспірантів та здобувачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, відповідно до наказу ректора від 20.04.2022 № 232 «Щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів, які проходять підготовку в НУБіП України».

 

На засіданні були заслухані звіти молодих науковців, які доповіли про виконання індивідуального плану, особлива увага була приділена фактичному стану розроблення дисертації, апробація результатів дослідження та публікаційна активність аспірантів та здобувачів кафедри.

 

 

 

Науковці кафедри докладно розповіли про наукові праці, опубліковані за темою дисертації за звітний період, статті у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях та наукові керівники озвучили свою думку, щодо роботи аспірантів та здобувачів.

 

 

 

 

Високий рівень наукової підготовки та гарні показники за всіма видами діяльності продемонстрували всі аспіранти кафедри:

 

  • Роман Двикалюк (науковий керівник: к. с.-г. н., доцент Леонора Адамчук);
  • Роман Зінченко (науковий керівник: к. т. н., доцент Юлія Слива);
  • Людмила Кулакова (науковий керівник: к. т. н., доцент Юлія Слива).

 

 

 

Також в аспірантській родині факультету поповнення майбутніми науковцями, тому на засіданні було заслухано актуальність обраної тематики та затверджено тему дисертації аспіранту денної форми Владиславу Чечітку (науковий керівник: к. т. н., доцент Юлія Слива) в редакції: Удосконалення технології виробництва крафтового пива.

 

 

За результатами обговорення звітів аспірантів та здобувачів кафедри схвалено рішення про атестацію аспірантів і здобувачів і рекомендувати до атестації на Вченій раді факультету.

 

В. о. завідувача кафедри Ольга Прядко привітала аспірантів, здобувачів і наукових керівників з успішною атестацією, звернула увагу всіх, що необхідно не зупинятися на досягнутому, а підвищувати показники виконання наукової роботи.

 

 

Тетяна Розбицька, PhD

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації с.-г. продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook