Планова зустріч здобувачів вищої освіти із наставником

14 травня 2022 року

 13 травня відбулася в online режимі зустріч здобувачів вищої освіти 2 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту з наставником доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш. Під час зустрічі були обговорені актуальні питання щодо перебігу екзаменаційної сесії.

Описание: C:\Users\vikak\Desktop\117.jpg
Оксана Гавриш ознайомила здобувачів вищої освіти із наказом щодо направлення їх на дистанційну навчальну практику з фаху у період з 23 до 27 травня.
Описание: C:\Users\vikak\Desktop\112.jpg
Особливу увагу під час зустрічі було приділено питанням вступу на навчання для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти. Зокрема, Оксана Гавриш зазначила, що детальна інформація щодо вступної кампанії зазначена на сайті Міністерства освіти і науки України https://mon.gov.ua/ua/news/sergij-shkarlet-poryadok-prijomu-dlya-zdobuttya-vishoyi-osviti-v-2022-roci-zayustovano та Національного університету біоресурсів і природокористування України
https://nubip.edu.ua/node/23009.
Описание: C:\Users\vikak\Desktop\114.jpg
Зустріч здобувачів вищої освіти із наставником відбулася в позитивній атмосфері, студенти активно долучалися до розмови та обговорення актуальних питань.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook