Вітаємо з днем народження професорку Лілію Калачнюк

15 травня 2022, 0:00
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Вітаємо з днем народження професорку, докторку біологічних наук, дійсну членкиню Національної академії наук вищої освіти України, лавреатку Державної премії України в галузі науки і техніки, керівницю НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» Робочої програми «Горизонт 2020» на базі НУБіП України, успішну науковицю, авторитетну педагогиню, чарівну та мудру жінку, професорку кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Національного університету біоресурсів і природокористування України

високоповажну Лілію Калачнюк.

Вельмишановна Ліліє Григорівно!

Ваш життєвий шлях - взірець невичерпної енергії та оптимізму. Зичимо якомога більше позитивних емоцій, щоб плани перевиконувались, а мрії збувалися. Жіночого та материнського щастя, здоров‘я та сил. Висловлюємо нашу глибоку повагу і сердечну подяку за Вашу діяльність. 
Постійна копітка праця протягом багатьох років в ім’я науки, розбудови та зростання нашого закладу вщої освіти, виховання молоді підняла Вас на п’єдестал людської шани і поваги, зріднила з усім колективом. Ваш талант знаної докторки біологічних наук, науковиці, педагогині, патріотки додає творчої наснаги всім, хто працює поруч із Вами, хто просто Вас знає. Ви є прикладом успішної самодостатньої людини як для студентів, так і для колег. Ваша наполегливість, новаторство, «непоправний» оптимізм наче магніт притягують оточуючих. Ви, шановна Ліліє Григорівно, - взірець елегантності, привітності та доброзичливості. Тож хай множиться Ваша творча праця на благо кафедри, факультету й університету та Вашої родини, зігріває світ і славить рідну землю Ваша любов до України!

Здоров’я Вам, добрих трудових буднів і світлих свят на многая літа.

 

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад М. Ф. Гулого,
завідувач, професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook