Студентська наукова конференція - незважаючи на воєнний стан!

15 травня 2022, 22:25

 Впродовж 11 та 13 травня кафедра фізики провела у дистанційному режимі викладацьку та студентську конференцію. На заході були присутні усі НПП кафедри, члени студентських наукових гуртків та усі охочі зі студентської спільноти. На секціях викладачів було зроблено 8 доповідей, присвячених різним аспектам сучасної фізики, біофізики та астрономії - згідно колу наукових інтересів авторів робіт.

У студентських секціях брали участь студенти, що займались у наукових гуртках кафедри фізики впродовж року (ННІ ЕАЕ, ФКД, ФТВБ, ФЗРБтЕ, ННІ ЛгСПг та ін.). Тематики студентських доповідей варіювали у широкому спектрі від загально-наукових ("Механіка від Аристотеля до Н'ютона", "Гравітаційна та електромагнітна взаємодія") до актуально-практичних ("Переваги та недоліки використання електромобілів", "Методики приросту м'язів з метою збільшення маси сільськогосподарських тварин"): останній напрям викликав ряд питань і досить жваве обговорення у членів конференції. Варто зазначити, що ряд доповідей студенти ФЗРБтЕ зробили англійською.

У заключному слові завідувач кафедри Бойко В.В. відзначив високий рівень заслуханих робіт та висловив певність у тому, що науковий пошук і праця повинні бути неперервним процесом - всупереч будь-яким негараздам, у тому числі і війні.

З повним переліком запропонованих до конференції доповідей можна ознайомитись за посиланням.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook