Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного провела міжнародну науково-практичну онлайн конференцію «ЛІПІДНЕ ЖИВЛЕННЯ ТВАРИН».

17 травня 2022, 4:10

    В продовження серії міжнародних науково-практичних конференцій 12 травня 2022 р. на кафедрі годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного відбулася міжнародна науково-практична онлайн конференція «Ліпідне живлення тварин». Організаторами конференції виступили кафедра годівлі тварин та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного та група компаній «AVA GROUP».

    Із привітальним словом до учасників конференцію звернувся завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного, доктор сільськогосподарських наук, професор Сичов М.Ю., який вкотре наголосив на важливості проведення подібних заходів з метою обміну досвідом та залучення до цього процесу студентства.

    Учасниками заходу стали більше 70 осіб це викладачі, аспіранти та студенти університету, науково-педагогічні працівники інших закладів освіти, співробітники компаній що займаються живленням тварин, фахівці з виробництва.

    Згідно програми конференції в ній взяли участь представники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного та представники компанії лідера ринку жирів та жирових добавок.

     Найбільш тривалою, змістовною та цікавою була доповідь представників компанії Volac Wilmar Richard Kirkland з Великої Британії.

     Якісний та професійний переклад забезпечив випускник кафедри, а нині співробітник компанії «AVA GROUP» Юрій Позняковський.

    Доповідач ознайомив присутніх із сучасними тенденціями використання жирів в тваринництві. Акцент було зроблено на особливості застосування жирів в годівлі великої рогатої худоби та важливості балансування раціонів з використанням концентрованих джерел енергії Особливо актуальним дане питання стало для високопродуктивних корів в період інтенсивного збільшення їх продуктивності.

    Присутніх було ознайомлено із особливостями жирно кислотних профілів різних кормів та особливостями їх засвоєння залежно від фізіологічних особливостей організму.

   Багато уваги було приділено впливу жирних кислот на здоров'я тварин та їх відтворну функцію, так як високий рівень продуктивності зачасту позначається саме на них.

    Після закінчення доповіді відбулася дискусія та обговорення, у присутніх виявилося багато запитань, на частину яких представники компанії «AVA GROUP» дали вичерпні відповіді в чаті ще під час доповіді.

   По закінченню конференції завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного професор Сичов М.Ю. подякував всім присутнім за участь і вкотре наголосив на важливості таких заходів а також анонсував наступний захід.

доцент кафедри,
кандидат с.-с. наук
Іван Баланчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook