Відкрита лекція для майбутніх психологів із психології спілкування

18 травня 2022 року

17 травня 2022 року на кафедрі психології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбулася відкрита лекція на тему «Психологічні особливості педагогічного спілкування» з дисципліни «Психологія спілкування». ЇЇ для студентів ІІ курсу спеціальності 053 «Психологія» провела кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри психології Людмила Омельченко.

Заняття відбулося в онлайн-форматі на платформі Zoom і проходило у невимушеній, дружелюбній атмосфері. Лекторка продемонструвала високий науковий рівень володіння матеріалом дисципліни; питання, запропоновані студентам до розгляду, відзначалися актуальністю, значущістю для майбутньої практичної діяльності. Комунікативному стилю викладача притаманні доступність, логічна послідовність подання навчального матеріалу, а також віртуозне володіння технічними прийомами та засобами унаочнення матеріалу. Лекційне заняття запам’яталося студентам вдало підібраними прийомами активізації та мотивації їхньої роботи, цікавими інтерактивними вправами.

Присутні колеги відмітили високий науково-педагогічний рівень проведення Людмилою Омельченко відкритої лекції та побажали їй подальших професійних успіхів!

Доцент кафедри психології,
Олена Шевцова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook