Ітрерв'ю з учасницею гуртка про участь у YouthAgSummit 2021

22 квітня 2022 року
факультет ветеринарної медицини

 

YouthAgSummit 2021 став для мене точкою відправлення, стартом на шляху до цілі,яку раніше я вважала недосяжною. Неймовірно мотивуючі спікери,люди ,що надихають своїми історіями та словами.

«Сяй, наче вогонь!»

«Вирішуй реальні проблеми!»

«Думай глобально,а дій локально!»

Ці цитати спікерів було так важливо почути,щоб зрозуміти для самої себе,що кожна ідея важлива, не дивлячись на те, наскільки вона масштабна. Тож з отриманою дозою мотивації та натхнення можна рухатися стрімко вперед, назустріч змінам,без будь-якого страху і сумнівів. 

Мій шлях у цьому проекті почався в кінці липня 2021 року,саме тоді я дізналася що обрана делегатом з України. У січні 2022 року стартувала навчальна програма віртуального університету YAS, котра тривала 10 тижнів. Мушу сказати,це було нелегко, адже тебе знайомлять з абсолютно новими сферами діяльності та новими знаннями. Щотижня ми отримували масу корисного теоретичного матеріалу,що стосувався правильної побудови стратегії ведення бізнесу,маркетингу і звичайно того,як власне розвивати власний проект у сфері охорони здоров‘я, екології та ін. Дізнавалися детально про 17 Глобальних цілей сталого розвитку ,досліджували їх структуру та всі пробеми,пов‘язані з ними. І звичайно закріплювали наші знання,виконуючи кожного тижня індивідуальне модульне завдання з проекцією на власний проект. Згодом на нас чекали фінальні змагання між делегатами,де кожен повинен був використати свої знання для створення найкращого виступу. Таким чином,після свого виступу я потрапила у 12 фіналістів проекту.

 

Участь у цьому проекті - це неоціненний досвід! У мене з‘явилося дуже багато друзів-однодумців з усього світу,з якими я підтримую постійний зв’язок навіть після закінчення програми проекту.

 Вірю ,що з такою підтримкою і натхненням сучасної молоді ми обов‘язково врятуємо нашу планету і зробимо все можливе для покращення якості життя всіх людей.

 Альона Давиденко, студентка 11 групи 4 курсу ФВМ, член гуртка


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook