Участь факультету у 20-тій ювілейній спеціалізованій виставці кондитерської та хлібопекарської промисловості «Sweets & Bakery Ukraine / Ласощі»

6 жовтня 2014 року
ВЦ «АККО Інтернешнл», м. Київ

 

    6 жовтня 2014 року в ВЦ « АККО Інтернешнл» у Києві відбулась 20-та ювілейна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарської промисловості « Sweets & Bakery Ukraine / Ласощі» . На дану виставку були представлені інноваційні технології хліба за рецептурами НУБіП України.

 

 

 

 

 

 

  

 

   За 20 років роботи « Sweets & Bakery Ukraine / Ласощі» стала центральною подією кондитерської та хлібопекарської галузі в Україні , а також головним майданчиком для зустрічей виробників та науковців, імпортерів та іспеціалістів суміжних галузей.

 


   «Sweets & Bakery Ukraine / Ласощі» це ідеальне місце для вивчення ринку , зустрічей з фахівцями з різних регіонів України та зарубіжжя. Тут традиційно демонструвались готові кондитерські та хлібобулочні вироби .
   Незважаючи на те, що з роками виставка дещо скоротила масштаби , якість представленої продукції та організація залишаються на високому рівні. Тому багато компаній прагнуть саме тут вперше продемонструвати свої новинки або вперше заявити про себе на українському ринку.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook