Кафедра вищої та прикладної математики на 75-ій науково-практичній студентській конференції

15 травня 2022, 14:04
НУБіП України

           12 травня 2022 року в рамках 75-ої науково-практичної студентської конференції "Енергозабезпечення, електротехнології, електротехніка та   інтелектуальні управляючі системи в АПК"  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження в онлайн режимі конференції Zoom відбулась робота секції 5 "Вища та прикладна математика". З вітальним словом до учасників конференції звернулась завідувачка кафедри, доктор педагогічних наук  Батечко Ніна Григорівна, наголосивши на тому, що це чергова  наукова подія в житті кафедри,  приуроченна  святкуванню 90-річчя кафедри в 2022 році.

 

         Загалом до участі в  роботі секції 5.  75-ої науково-практичної конференції студентів долучилось 62 учасники - в основному  це студенти, зокрема студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження,  факультету інформаційних технологій, факультету конструювання та дизайну, факультету транспортних технологій, факультету землевпорядкування, тощо. Також в числі учасників конференції були викладачі кафедри та запрошені гості, зокрема: Клименко Наталія Анатоліївна - заступник декана факультету інформаційних технологій та Волошин Семен Михайлович - заступник директора ННІ ЕАЕ.

         Із загальної кількості наукових робіт до доповідей з презентаціями були запрошенні найкращі і найцікавіші наробки студентів, а саме:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Дуже важливо, що в нинішніх воєнно-складних умовах студенти проявляють інтерес не лише безпосередньо до навчального процесу, а й до науково-пізнавальної роботи, тому що такий вид діяльності особливо підкреслює взаємозв'язок "студент-викладач"  -  а це основний принцип освітньої діяльності НУБіП України.

                                                                                                                        Ружило Марія,    Савчук Світлана

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook