Засідання кафедри, кадрові питання

20 травня 2022, 8:34

 17 травня 2022 року відбулося в онлайн  форматі засідання кафедри екології агросфери та екологічного контролю.  На засіданні розглянули важливі питання щодо кадрового забезпечення, профорієнтаційної роботи, початку екзаменаційної сесії.

 Першим питанням порядку денного визнчено заслуховування звіту про науково-педагогічну діяльність Міняйла Анатолія та рекомендації його на  здобуття вченого звання доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю. Міняйло А.А. представив основні здобутки науково-педагогічної  роботи, яку проведено в НУБіП України протягом 7 років 8 місяців.

 

В обговоренні взяли участь Голова засідання кафедри, в.о. завідувача кафедри екології агросфери та екологічного контролю к.с.-г.н., доц. Наумовська Олена, яка високо оцінила педагогічну та наукову діяльність Міняйла Анатолія. Наумовська Олена відзначила, що Міняйло А.А. висококваліфікований спеціаліст, сумлінно ставиться до виконання своїх обов’язків, виконує педагогічне навантаження в повному обсязі, працелюбний та дисциплінований. Завідувачка кафедри запропонувала  рекомендувати кандидатуру Міняйло А.А. до присвоєння йому вченого звання доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю.

Д.с.-.г.н., професор кафедри Макаренко Н.А., наголосила, що Міняйло А.А. виявляє високий рівень професіоналізму, ініціативу, творчі підходи до викладання, досконало володіє ефективними формами та методами організації навчально-виховного процесу. Зокрема, Анатолій постійно працює над вдосконаленням своєї педагогічної майстерності, займається  науковою-педагогічною  роботою.  Макаренко Н.А., запропонувала підтримати кандидатуру Міняйло А.А. щодо присвоєння вченого звання доцента кафедри екології агросфери та екологіного контролю.

Д.б.н., професор Гайченко В.А., відзначив, що Міняйло А.А. має достатню кількість наукових та навчально-методичних праць, лекційні та лабораторні заняття проводить на високому науково-методичному рівні. Наголосив, що студенти та колеги відносяться з повагою до Анатолія і рекомендував Міняйло А.А. до подання його кандидатури на отримання звання доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю.

Д.с.-.г.н., професор Чайка В.М., зазначив, що Міняйло А.А. має достатній рівень педагогічної та наукової кваліфікації для отримання звання доцента, відповідає всім вимогам Міністерства освіти і науки України щодо звання доцента.  Д.с.-.г.н., професор Чайка В.М. рекомендував Міняйло А.А. до присвоєння вченого звання доцента  кафедри екології агросфери та екологічного контролю.

На відкритому голосуванні одноголосно було прийнято рішення затвердити звіт про науково-педагогічну діяльність і рекомендувати здобувача Міняйла Анатолія рекомендувати кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри до присвоєння вченого звання доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю.

Голова засідання кафедри, в.о. завідувача кафедри екології агросфери та екологічного контролю к.с.-г.н., доц. Наумовська О.І., ознайомила присутніх з основними завданнями перед науково-педагогічними працівниками, а саме підвищення профорієнтаційної роботи, участь в наукових проектах, публікаційна активність викладачів, підготовка до святкування 124 річниці університету та ін.

 Сербенюк Ганна, секретар кафедри екології

 агросфери та екологічного контролю

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook