Добрі справи нас єднають

25 травня 2022 року

 На Закарпатті, у Свалявському лісництві, напочатку травня за ініціативи випускника інституту, а нині директора ДП «Свалявське ЛГ» Руслана Содолинського було закладено плантацію новорічних ялинок за ротаційною схемою професора кафедри Віктора Маурера. У її створенні, разом з очільником підприємства, прийняли участь головний лісничий Василь Гебеш, інженери та лісничі лісгоспу. До висаджування сіянців ялини та ялиці на підготовлену площу активно долучилося і керівництво Закарпатського ОУЛМіГ на чолі з його начальником Вікторією Білоусовою і першим заступником очільникаа управління Павлом Ванджураком.
Загалом, у результаті спільної роботи було висаджено понад 2500 сіянців ялиці білої та ялини звичайної. Хороший настрій учасників «весняної лісової толоки» та фаховість її учасників мають забезпечити високу приживлюваність висаджених рослин, які після досягнення ними товарних кондицій радуватимуть родини українців під час новорічних свят. До речі, значна частина їх буде реалізуватися у контейнерах або надаватися на святкові дні в оренду.
Окрім хорошого настрою, спільна робота і добра справа сприяли єднанню колективу лісгоспу, єднанню, яке нині, як ніколи необхідне нашій Україні.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook