Особливості вступу для здобуття вищої освіти на Механіко-технологічному факультеті в умовах військового стану

26 травня 2022 року

 Кафедра Тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів є однією з випускових кафедр Механіко-технологічного факультету і забезпечує підготовку за спеціальностями 208 «Агроінженерія», 274 «Автомобільний транспорт» та 275.03 «Транспортні технології на автомобільному транспорті», а також спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» факультету Конструювання та дизайну.

У зв’язку з військовим станом, що запроваджений по всій території України, відбулися певні зміни в порядку проведення та термінах вступної кампанії 2022 року, а саме:

- для вступу для здобуття освітнього ступеня Бакалавр спеціальностей 208 «Агроінженерія», 275.03 «Транспортні технології на автомобільному транспорті» та 133 «Галузеве машинобудування» для випускників шкіл та коледжів:

1.     ЗНО скасовано!

2.     Запроваджено Національний мультипредметний тест (НМТ), що складається з трьох блоків питань – Українська мова, Математика та Історія України. Кожен блок по 20 питань, тривалість тестування – 120 хв.

3.     Особи, що реєструвалися на початку року для складання ЗНО, автоматично перереєстровані для складання НМТ. Зверніть увагу! – На даний момент Ви повинні отримати СМС-повідомлення з логіном і паролем до особистого кабінету, в якому потрібно підтвердити наміри участі в тестуванні та обрати місто в якому ви будете його проходити. Якщо Ви реєструвалися і не отримали СМС-повідомлення, то необхідно звернутися на гарячу лінію Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua).

4.     Особи, що не реєструвалися для складання ЗНО/НМТ або не підтвердили наміри участі зможуть зареєструватися на додаткову сесію НМТ на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua) з 10 по 20 червня 2022 р. і після успішного тестування претендувати на місця державного замовлення.

5.     Випускники шкіл можуть вступати на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб (контракт) без НМТ!

6.     Випускники коледжів для вступу за будь-якою формою фінансування подають результати НМТ (або ЗНО 2019-2021 рр.)

7.     Подача заяв на вступ (електронна) – 29 липня…23 серпня.

8.     Для випускників шкіл, які успішно завершили навчання на підготовчому відділенні НУБіП України додаються до 10 балів до конкурсного балу при вступі.

- для вступу для здобуття освітнього ступеня Магістр спеціальностей 208 «Агроінженерія», 274 «Автомобільний транспорт», 275.03 «Транспортні технології на автомобільному транспорті» та 133 «Галузеве машинобудування» на основі освітнього ступеня Бакалавр (ОКР Спеціаліст, ОС Магістр):

1.     ЄВІ скасовано!

2.     Вступ на бюджетну форму фінансування відбуватиметься лише за внутрішнім фаховим випробуванням!

3.     Вступ за кошти фізичних або юридичних осіб (контракт) без іспитів!

4.     Подача заяв на вступ (електронна) – 16 серпня…15 вересня.

5.     Фахові вступні випробування – 16…18 вересня.

 

Мотиваційний лист є обов’язковим при подачі електронної заяви для всіх вступників. Заяви без мотиваційного листа будуть анульовані.

 

Національний мультипредметний тест (НМТ) можна скласти як на території України (крім тимчасово окупованих територій) так і в країнах Європи (39 міст у 23 країнах). Детальна інформація на сайті Українського центру оцінювання якості освіти - https://testportal.gov.ua

 

Детальна інформація щодо вступу - https://nubip.edu.ua/entrant

Програми вступних випробувань і вимоги до мотиваційних листів - https://nubip.edu.ua/node/88749

Терміни вступної кампанії 2022 - https://nubip.edu.ua/node/8033

Вартість навчання - https://nubip.edu.ua/node/1660

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook