Зустріч ректора із випускниками бакалаврату: обговорення новацій вступу та подальших перспектив навчання в магістратурі

25 травня 2022 року

  Вже традиційно для весняного семестру організовуються зустрічі випускників-бакалаврів із ректором та представниками приймальної комісії, навчального відділу і спікерами-організаторами підготовчих курсів гуманітарно-педагогічного факультету щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури.

     На зустріч, яка проходила у форматі вебінару Cisco Webex були запрошені студенти випускних курсів бакалаврату усіх форм навчання базового закладу університету та відокремлених структурних підрозділів.
     У вітальній промові ректор Станіслав Ніколаєнко закликав студентів бути творцями своєї долі, сміливо приймати особисті виклики сьогодні, щоб бути готовими до викликів та загроз глобального характеру завтра. Студентська пора та освітній простір з усіма як внутрішніми, так і зовнішніми чинниками власне й сприяє такому загартовуванню майбутніх фахівців, громадян, патріотів. І тут все залежить від доброї волі та рішучості кожного окремо та усього колективу разом знаходити шляхи вирішення проблеми швидкого відбудовування держави та відродження економіки. І в плані продовольчої безпеки саме спеціальності аграрної галузі є як ніколи затребуваними.
ДЕТАЛЬНІШЕ
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook