Запрошуємо на навчання для здобуття ОС "Бакалавр" за спеціальностями 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 "Туризм і рекреація"!

20 травня 2022 року

В навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму здійснюється підготовка фахівців:

ОС "Бакалавр"
за спеціальностями:
241 "Готельно-ресторанна справа" та 
242 "Туризм і рекреація"
 
 241 Готельно-ресторанна справа
 
    Офіційна назва освітньо-професійної програми – Готельно-ресторанний бізнес. Бакалавр.
    Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи
  Метою освітньо-професійної програми є формування загальних і фахових компетентностей для успішного розв’язання задач у сфері готельного та ресторанного бізнесу на засадах сталого розвитку та соціальної відповідальності, створення можливостей для зайнятості та самозайнятості випускників на різних типах підприємств готельно-ресторанної сфери, розвитку їх кар’єри та професійного зростання.
  Особливості програми. Програма грунтується на понятгях і нормах теорії гостинності, сучасних принципах розвитку сфери сервісу і туризму. Предметна область містить знання з організації готельного та ресторанного обслуговування, технології продукції ресторанного господарства, інформаційних систем та технологій, управління підприємствами гостинності.
   Проходження практики на різних типах підприємств розміщення та ресторанного господарства, вивчення кількох іноземних мов; рекомендовано навчання в межах міжнародної мобільності; стажування і практика за кордоном.
   Кадрове забезпечення. До підготовки бакалаврів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» залучені кафедри університету: економіки, геодезії та картографії, стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, іноземної філології і перекладу, фізичного виховання, загальної екології та БЖД; аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Зіновійовича Янчука.
 
242 Туризм і рекреація
 
    Офіційна назва освітньо-професійної програми – Туризм. Бакалавр.

    Кваліфікація: бакалавр з туризму. 

  Метою освітньо-професійної програми є формування загальних і фахових компетентностей для успішного здійснення професійної діяльності у сфері рекреації та туризму на засадах збалансованого природокористування, в тому числі на природоохоронних територіях та у сільській місцевості.

    Особливості програми. Підготовка освітньо-професійних кадрів, які володіють сучасними методами для успішного здійснення економічної, організаційно-управлінської, проектної, виробничо-технологічної діяльності у сфері рекреації, туризму і курортів на засадах збалансованого природокористування, в тому числі на природоохоронних територіях та у сільській місцевості.
   Проходження практики на підприємствах індустрії туризму, вивчення кількох іноземних мов; рекомендовано навчання в межах міжнародної мобільності; стажування і практика за кордоном.

   Кадрове забезпечення. До підготовки бакалаврів зі спеціальності 242 «Туризм» залучені кафедри університету: економічної теорії, інформаційних систем, психології, журналістики та мовної комунікації, іноземної філології і перекладу, геодезії та картографії, менеджменту ім. проф.Й.С. Завадського, фізичного виховання, стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, англійської філології, загальної екології та БЖД, аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Зіновійовича Янчука, культурології, міжнародних відносин та суспільних наук.

 

 
   
 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook