Переакредитація магістерської освітньої програми «Адміністративний менеджмент» факультету аграрного менеджменту Інститутом акредитації, сертифікації та забезпечення якості (ACQUIN)

30 травня 2022 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Міжнародна акредитація є одним із механізмів забезпечення якості вищої освіти в Європейському просторі вищої освіти.
Шість років тому магістерська освітня програма "Адміністративний менеджмент" пройшла акредитацію Інститутом акредитації, сертифікації та забезпечення якості (ACQUIN). Разом з Національним університетом біоресурсів і природокористування України акредитаційний сертифікат отримали 13 університетів-партнерів з Німеччини, України, Казахстану, Киргизстану, Вірменії, тощо, термін дії якого становить сім років і спливає у березні 2023 року.

Протягом 2022-2023 навчального року магістерська освітня програма  "Адміністративний менеджмент" проходить переакредитацію, що і було темою обговорення проєктною групою на засіданні 30 травня 2022 року.

В проєктну групу по підготовці акредитаційної справи та підтримці якості магістерської програми «Адміністративний менеджмент» увійшли: декан факультету аграрного менеджменту – Остапчук А.Д, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – Луцяк В.В., викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – Коваленко Н.О., Ковтун О.А., Костюк О.Д., Ралко О.С., Тюріна А.А., Чорненька Л.М.

Учасники засідання обговорили основні вимоги до міжнародної акредитації агентством ACQUIN, вимоги, критерії та процес акредитації. У разі акредитації освітньої програми визнаним іноземним акредитаційним агентством інформація про акредитацію такої програми в установленому порядку вноситься до Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Інститут акредитації, сертифікації та забезпечення якості (ACQUIN) входить до Європейського реєстру забезпечення якості вищої освіти (EQAR), в який включено установи, які дотримуються загального набору принципів забезпечення якості освіти в Європі. Серед країн, у яких діють такі агентства, – Швейцарія, Португалія, Іспанія, Хорватія, Німеччина, Франція, Австрія, Фінляндія та інші.

Наталія Коваленко, доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook