124 річниця НУБІП України очима студентів

30 травня 2022, 22:24

     27 травня Національний університет біоресурсів і природокористування України святкує своє 124-річчя. Наша Alma mater пройшла славетний шлях становлення, підготувала багато висококваліфікованих фахівців, які робили і роблять вагомий внесок у розбудову незалежної України, щодня опікуються її долею, торуючи нелегкі шляхи до благополуччя і процвітання нашої безстрашної, сильної країни.

     Студенти магістри 2 групи 1 року навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів на чолі з куратором групи Оленою Дегтяренко підвели підсумки семестру та згадали найкращі моменти навчання у нашому славетному університеті. Під час кураторської години ми прослухали історію заснування НУБІП України та провели віртуальну екскурсію університетом.

    Кожен має власну колекцію цікавих історій з навчання, веселих, сумних або ж повчальних. Але всіх нас об’єднує одна історія – історія нашої дружби, яка зародилася в університеті. Попри всі негаразди і ті обмеження, з якими ми живемо, університет створив для нас усі можливості для навчання, фахового й особистісного зростання. Ми маємо змогу спілкуватися, ділитися подіями власного життя, обговорювати та допомагати один одному. Хтось знайшов тут найкращих друзів, хтось зустрів перше кохання, але кожен тут знайшов себе та справу всього життя.

 

     Від усієї душі Магістри 2 групи вітають усіх з Днем нашого університету. Бажаємо, щоб стіни цього закладу дарували всім чудовий настрій, міцні знання, великі прагнення, браві цілі і незламні успіхи. Нехай все у кожного завжди виходить, нехай буде у кожного любов у серці і щастя в душі!

Катерина Звержинська,
староста 2 групи магістрів 1 р.н.,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook