Запрошуємо на навчання для здобуття ОС "Магістр" за спеціальностями 242 "Туризм і рекреація", 241 "Готельно-ресторанна справа" та 073 "Менеджмент"!

31 травня 2022 року


В навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму здійснюється підготовка фахівців:
ОС "Магістр" за спеціальностями:
242 Туризм і рекреація 241 Готельно-ресторанна справа та 073 Менеджмент

242 Туризм і рекреація

    Офіційна назва освітньо-професійної програми – Міжнародний туристичний бізнес. Магістр.
    Кваліфікація: магістр з туризму.
    Метою освітньо-професійної програми є підготовка конкурентоспроможних, соціально мобільних, висококваліфікованих фахівців з поглибленим знанням професійної іноземної мови, які володіють загальними та фаховими компетентностями для успішного здійснення економічної, організаційно-управлінської, проектної, виробничо-технологічної діяльності у сфері міжнародного туристичного бізнесу.
    Особливості програми. Програма спрямована на поєднання знань з територіальної організації туризму й навичок з підприємницько-управлінської діяльності на міжнародному туристичному ринку для задоволення вибагливого попиту споживача. Проходження виробничої (переддипломної) практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів. Інтерактивні виїзні практичні заняття. Залучення закордонних науковців та практичних фахівців туристичного бізнесу до навчального процесу. Викладання освітніх компонентів ОПП англійською мовою.
   Кадрове забезпечення. До підготовки магістрів зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» залучені кафедри університету: адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного права та порівняльного правознавства.

241 Готельно-ресторанна справа

    Офіційна назва освітньо-професійної програми – Готельно-ресторанний бізнес. Магістр.
    Кваліфікація: магістр з готельно-ресторанної справи.
    Метою освітньо-професійної програми є підготовка конкурентоспроможних, соціально мобільних, висококваліфікованих фахівців здатних ідентифікуати та розвязувати складні задачі і проблеми, що передбачають проведення досліджень, організацію сервісної та інноаційної діяльності суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу з метою прийняття ефективних рішень в умовах невизначеності.
    Особливості програми. Програма орієнтована на підготовку фахівців  готельно-ресторанного бізнесу з врахуванням еко-трендів і функціонування осель сільського зеленого туризму. Передбачаються інтерактивні виїзні навчальні заняття, майстер-класи та семінари  на підприємствах готельно-ресторанного  господарства. Залучення до освітнього процесу фахівців-практиків. Проходження практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів. Залучення закордонних науковців і практичних фахівців  готельно-ресторанного бізнесу  до освітнього процесу.
   Кадрове забезпечення. До підготовки магістрів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» залучені кафедри університету:  міжнародного права та порівняльного правознавства, психології.

073 Менеджмент

   Офіційна назва освітньо-професійної програми – Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом. Магістр.
     Кваліфікація: магістр менеджменту
  Метою освітньо-професійної програми є підготовка соціально мобільних, конкурентоспроможних та висококваліфікованих фахівців для організації сервісної, виробничо-технологічної, інноваційної діяльності суб’єктів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, які володіють загальними та спеціальними (фаховими) компетентностями.
   Особливості програми. Програма орієнтована на підготовку фахівців у сфері розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, інноваційних технологій та організації роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Виїзні навчальні заняття, майстер-класи та семінари в закладах готельного та ресторанного господарства. Залучення до навчального процесу фахівців-практиків. Міждисциплінарна та багатопрофільна підготовка фахівців з управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом. Проходження практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів. Інтерактивні виїзні практичні заняття. Залучення закордонних науковців та практичних фахівців туристичного та готельно-ресторанного бізнесу до навчального процесу
    Кадрове забезпечення. До підготовки магістрів зі спеціальності 073 «Менеджмент» залучені кафедри університету: адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного права та порівняльного правознавства.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook