Вітаємо переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю „Електричні машини та апарати”

12 травня 2022 року

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України „Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 No 1457” № 1179 від 05.11.2021 р., 12-13 травня 2022 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати».
За результатами попереднього рецензування галузевою конкурсною комісією було визначено 42 кращих наукових роботи від різних ВНЗ України. Авторів даних робіт було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію, яку було проведено он-лайн з використанням платформи ZOOM. Конференція відбувалась базі кафедри електротехніки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.
Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв студент третього курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Владислав Дяченко з роботою на тему: "Розробка електротехнологічного комплексу з температурної та магнітної обробки зерна на базі теплогенератора індукційного типу" під керівництвом доцента кафедри Електротехніки, електромеханіки та електротехнологій к.т.н., доц. Андрія Березюка.


Загалом студенти під час участі у конференції змагались за трьома позиціями: якість доповіді, повнота відповідей на запитання та активність у обговоренні заслуханих доповідей.
За результатами попереднього рецензування та оцінками виступів студентів Владислав Дяченко набрав сумарно 118 балів та у підсумку зайняв ІІ місце!!!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook