Про проведення навчально-виховної роботи на кафедрі статистики та економічного аналізу

1 червня 2022 року

31 травня 2022 р. відбулася зустріч студентів третьої групи 3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» економічного факультету з наставником академічної групи, доцентом Куць Т.В.

Не дивлячись на війну та виклики, пов’язані з тимчасовою окупацією окремих територій України, всі п’ятнадцять студентів групи продовжують навчання, при цьому, троє студенток перебувають за кордоном і стараються вчасно здавати сесію. 

Під час зустрічі було підведено попередні підсумки навчального року; студенти поділилися враженнями від організації онлайн навчання та проведення сесії; було обговорено питання щодо особливостей проходження виробничої практики в умовах війни; розглянуто можливості активізації як наукової роботи студентів, так і їх участі у міжнародних проектах.

Куць Т.В. подякувала студентам (Журило А., Вершуті Ю., Пащенко Ю., Рудь А., Хмельовій К.) за активну допомогу у проведенні Днів відкритих дверей для вступників 2022 р. на економічному факультеті.

Зустріч відбулася у теплій атмосфері, оскільки нам всім зараз важливо зберігати спокій, відчувати підтримку один одного, максимально працювати кожному на «своєму фронті» для здобуття нашої спільної Перемоги.

 

Куць Т.В., наставник студентів 3 групи

3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування»

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook