Cтуденти 5-10 груп 2 курсу факультету ветеринарної медицини успішно завершили складання іспитів з дисципліни «Фізіологія тварин»

3 червня 2022, 15:37
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

У період з 23 травня по 02 червня 2022 р. студенти 5-10 груп факультету ветеринарної медицини засвідчували рівень своїх знань на іспитах з фундаментальної дисципліни "Фізіологія тварин".

Усі здобувачі освіти відповідально поставилися до здачі лабораторних та самостійних робіт в системі elearn, набрали відповідний рейтинг та за графіком складали екзамени. Окремі студенти брали участь у роботі студентського наукового гуртка «Фізіологія тварин І» і тим самим заробили додаткові бали до підсумкової оцінки з дисципліни. Зокрема, це студенти 10 групи Козуб Дарина, Забродський Кирило, Шевченко Антоніна, Харченко Яна, Щепанковська Наталія.

У день проведення підсумкової атестації студенти після виконання екзаменаційних завдань з дисципліни в електронному навчальному курсі демонстрували свою обізнаність з питань фізіології тварин на онлайн конференції. Усі студенти були зацікавлені в отриманні найвищих оцінок і активно брали участь в обговоренні поставлених питань. До онлайн зустрічі також долучалися студенти-іноземці, зокрема Шах Девам з Індії, який зробив доповідь по своїх екзаменаційних питаннях англійською мовою.

Мейса з Палестини також приєдналася до конференції, але зв'язок був нестійким і вона зробила письмові відповіді на питання підсумкового тесту з дисципліни. Підсумкова оцінка з дисципліни «Фізіологія тварин» складалася з навчальної роботи, підсумкової атестації, додаткового рейтингу студента та його доповіді на підсумковій онлайн конференції.  Проведення підсумкової атестації студентів факультету ветеринарної медицини 5-10 груп забезпечили Доценти кафедри біохімії і фізіології тварин Лариса Кладницька, Олена Журенко, Дмитро Криворучко та старший викладач Віталій  Журенко.

Насамкінець бажаємо нашим студентам успіхів у подальшому навчанні, міцного здоров'я, мирного неба та щонайшвидшого повернення в рідний університет.

Відповідальна за викладання фізіології тварин на ІІ потоці ІІ курсу
факультету ветеринарної медицини, доцентка
Лариса Кладницька 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook