Завершилась екзаменаційна сесія в умовах воєного стану з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин»

5 червня 2022 року
    Через досить короткий термін після початку повномаштабного вторгнення РФ в Україну, Національний університет біоресурвів і природокористування України  відновив освітній процес. Це дало можливість університету продовжувати виконувати свою основну сферу діяльності – готувати майбутніх професіоналів, які зможуть стати рушійним фактором для розвитку й процвітання України.
   Щойно завершилась екзаменаційна сесія в умовах воєного стану з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» у студентів 3 курсу основного терміну навчання. Екзамени проводили згідно розкладу складання екзаменів. Згідно графіку навчального процесу проведення весняної екзаменаційної сесії у 2021-2022 н.р. екзамен з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» студенти здавали в on line форматі використовуючи електронний навчальний курс «Клінічна діагностика хвороб тварин», що розміщений на платформі https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2705.
  
   Подібний досвід у нас є, так, як і екзаменаційні сесії, і атестацію ми вже проводили в онлайн форматі. Сучасні системи дистанційного навчання дозволяють не тільки проводити навчання, а й здійснювати контроль знань та оцінювати досягнуті студентами результати навчання.
  
    Постійна робота студентів з навчальним матеріалом, здача модулів на навчальному порталі Elearn і відео-зустрічі на платформі zoom допомогла студентам підготуватися до екзамену та успішно написати курсову роботу.
  
   Студенти мали 80 хвилин для вирішення тестових завдань і написання  відкритого питання. 
     Для підтвердження знань студентів була проведена співбесіда. Співбесіда із студентами проводилась у форматі відеоконференцій з використанням zoom.
  
   Студенти продемонстрували достатні знання з дисципліни «Клінічна  діагностика хвороб тварин» і  в результаті  всі допущені студенти  успішно склали  екзамен. 75% студентів написали і захистили курсову роботу.
 
 
    Хочеться побажати всім нам якнайшвидшої перемоги, а до тих пір – терпіння, стійкості й не забувати допомагати тим, хто цього потребує. Слава Україні! Слава ЗСУ! Все буде Україна!».
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Т.А. 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook