08.06.2022 р.в он-лайн режимі відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

8 червня 2022 року

8 червня 2022 року відбулося засідання кафедри, на якому були присутні зав. кафедри, доц. Кучерук М.Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доу. Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., старший викладач Димко Р.О., асистент Гриб Ю.В.

На засіданні розглядали ряд питань. Науково-педагогічні працівники доповіли про результати проведеної профорієнтаційної роботи, про зв'язок з потенційними абітурієнтами та були озвучені конкретні прізвища вступників. Особливу увагу приділили проблемам, пов’язаним зі вступом на 212 спеціальність та необхідність активізації профорієнтаційної роботи за цією спеціальністю.

Також на засіданні обговорили результати екзаменаційної сесії. НПП кафедри зазначили, що в цілому її результати можна вважати задовільними. Окремі студенти, які не виходили протягом навчального семестру на зв'язок були не допущені до заліків та іспитів, про що були повідомлені старости груп і куратори. Розглянули також питання проведення навчальних практик, проблеми пов’язані з їх забезпеченням та шляхи їх вирішення.

 У різному професор О.М. Якубчак запропонувала затвердити ряд наукових тематик кафедри. Зав. каф. Кучерук М.Д. запропонувала затвердити форму 56 на 2021-2022 н.р. та доповіла про готовність електронного навчального курсу з дисципліни «Animal hygiene» (3 кредити, 3, 4 модулі, 5 семестр) автора Кучерук М.Д. до атестації та затвердження рецензента від кафедри доцента М.А. Галабурди.

За результатами проведеного засідання ухвалили прийняти інформацію щодо профорієнтації до відома.
Затвердити наукові тематики кафедри. Затвердити форму 56 на 2021-2022 н.р. Електронний навчальний курс з дисципліни «Animal hygiene» (3 кредити, 3, 4 модулі, 5 семестр) автора д.вет.н. Кучерук М.Д. представити на атестацію та затвердити рецензента від кафедри доцента М.А. Галабурду.
Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно.


Секретар кафедри         Тетяна Таран
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook