АТЕСТАЦІЙНІ ЕКЗАМЕНИ НА КАФЕДРІ КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК

12 червня 2022 року

У цьому році, замість традиційного захисту дипломних проєктів студентами-випускниками бакалаврату, відбулися атестаційні екзамени – 8 червня для студентів зі спеціальності «Компютерні науки», 9 червня – зі спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Мета атестаційного екзамену - перевірка теоретичної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти; демонстрація знань за спеціальністю, навичок практичного застосування теоретичних знань, отриманих за час навчання, через систематизацію й аналіз цих знань; демонстрація здатності методичного і практичного вирішення поставлених перед здобувачем конкретних завдань.

Екзамени проходили в дистанційному форматі на платформі elearn.nubip.ua. Кожне тестове завдання складалося із 30 питань, які за ступенем складності поділені на три частини.

У частині 1 (базовий рівень) пропонувалося 15 завдань з вибором однієї правильної відповіді. За правильне розв’язання кожного завдання студент отримував 2 бали. Відповідно за правильне розв’язання усіх завдань частини 1 вступник міг отримати 30 балів.

У частині 2 (середній рівень) пропонувалося 10 завдань, серед яких були відкриті питання (надати відповідь самостійно або шляхом вибору із списку), на встановлення відповідності чи встановлення правильної послідовності. За правильне розв’язання кожного завдання студент отримував 4 бали. Максимальна кількість балів за правильне вирішення завдань частини 2 – 40 балів.

Завдання частини 3 (високий рівень) складала 5 питань (задач) у відкритій формі з розгорнутою відповіддю, за кожне правильне розв’язання яких вступник міг отримати6 балів. За завдання частини 3 максимально можна було отримати 30 балів.

Всі студенти наполегливо працювали, більшість – безперевні 3 години, які були виділені на екзамен.

Результати в цілому свідчать про непогану підготовку наших студентів, не дивлячись на те, що навчаючись на 2-му курсі, вони перейшли на дистанційне навчання, спочатку через карантин, а потім – воєнні дії.

Сподіваємося, вони достойно впораються з усіма випробуваннями і багатьох з них ми побачимо в магістратурі. 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook