Екзамен це важливий етап в підготовці фахівців

27 травня 2022, 23:11

Для розвитку агропромислового комплексу необхідна підготовка фахівців технологів, що володіють знаннями фундаментальних наук і вміють застосовувати всі можливості сучасної науки для вирішення поточних проблем, впроваджують у виробництво  продуктів харчування передові технології. Так, студенти другого курсу спеціальності «Харчові технології» оволоділи знаннями з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» та успішно склали іспит.

 

Минула перша від початку війни студентська сесія. Обставини склалися так, що ми були змушеними в котрий раз перейти на дистанційні технології. Проте ми навчились пристосовуватись і до таких викликів. Оскільки це не перший наш досвід проведення освітнього процесу онлайн, ми зумілиі в такий час швидко адаптуватись Цей формат працює в університеті злагоджено, навчальні заняття для студентів проводяться за допомогою відео-конференцій, використовується система електронного навчання Moodle, яка наповнена необхідними навчальними матеріалами.  Зокрема, лабораторні роботи, які потребують проведення експериментів, викладачі в режимі відео демонструють всі необхідні експерименти.

Олена Хижан,

доцент кафедри загальної , органічної та фізичної хімії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook