Червневе засідання кафедри: закінчення сесії і підготовка до нового навчального року

9 червня 2022, 18:17

 9 червня 2022 року відбулося засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації в режимі відео-конференції Webex Meet.
  Розпочала засідання завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко, яка озвучила основні розпорядження деканату гуманітарно-педагогічного факультету. З червня місяця всі НПП кафедри відновлюють очне чергування на кафедрі відповідно до графіку.

  Також 10 червня відбудеться перевірка всіх оновлених робочих програм з підписами гарантів та деканів і силабусів, які мають бути розміщені на сторінці кафедри. Відповідальна за розміщення робочих програм Світлана Гейко, ще раз наголосила на нових вимогах до оформлення та формату подання робочих програм.


  Завідувач кафедри Валентина Культенко наголосила, що відновлюється робота над збірником «Історія НУБІП України» до 125 років від дня заснування, відповідальний Тарас Горбатюк має активно включатися в роботу.

  Також, було озвучено, що мають бути внесені зміни в буклет, який був створений до 124 річчя рідного університету, але потрібно посилити його певними маркетинговими формами, для того, що б він був яскравіший та приваблював абітурієнтів.


  Наступним важливим питанням, якому було приділено особливу увагу – це питання подання міжнародних проектів. Відповідальна за міжнародну діяльність Алла Кравченко у своєму виступі наголосила на важливості міжнародної академічної співпраці, звернула увагу на умови подання таких проектів. Також, вона закликала викладачів приймати активну участь у підготовці та поданні заявок на проекти.


  Ще одним важливим питанням, на якому наголосила завідувачка кафедрою Валентика Культенко, було питання профорієнтаційної роботи всі НПП кафедри мають, ще активніше залучати абітурієнтів для вступу в наш університет, адже зараз складні часи, але ми маємо популяризувати наш університет та факультет заради свого майбутнього, тож кожен має взяти інтерв’ю з абітурієнтом і опублікувати його на сторінці кафедри та факультету.


  Були розглянуті і інші питання життєдіяльності нашої кафедри.


Працюємо!
ПЕРЕМОЖЕМО!


Секретар кафедри
Ірина Матвієнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook