Державна атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 231 «Соціальна робота»

14 червня 2022, 16:12

    13-14 червня 2022 р. на кафедрі соціальної роботи та реабілітації працювала екзаменаційна комісія для атестації фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» гуманітарно-педагогічного факультету зі спеціальності «Соціальна робота» з перевірки підготовки бакалаврів та присвоєння їм кваліфікаційного рівня.

    Роботу екзаменаційної комісії урочисто розпочала декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Миколаївна Савицька, яка привітала студентів із завершенням навчання, складанням підсумкового атестаційного екзамену та оголосила наказ ректора НУБіП України професора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича №342 від 31 травня 2022 року про призначення складу ДЕК.
    Екзаменаційна комісія працювала у складі:
- Васюк О.В., доктор педагогічних наук, професор – голова комісії;
Члени комісії:
- Сопівник І.В., доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації;
- Тверезовська Н.Т., доктор педагогічних наук, професор, професоркафедри соціальної роботи та реабілітації;
- Власенко К.О., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації;
- Витриховська О.П., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи та реабілітації – секретар комісії.

    В умовах воєнного стану, на жаль, державна атестація відбулась в онлайн форматі на платформі Webex.
Секретар комісії Витриховська Оксана Петрівна ознайомила присутніх із організаційними питаннями проведення державної атестації, зокрема послідовністю та регламентом тощо.
    Згідно зі встановленими правилами, усі здобувачі вищої освіти пройшли реєстрацію у спеціальних електронних навчальних курсах на освітній платформі Elearn, де на них очікували екзаменаційні завдання, що складались із закритих та відкритих питань (у формі есе) одиничного вибору за низкою напрямів відкрите питання (у формі есе). Це дозволило комісії перевірити відповідність кваліфікації здобувачів вимогам стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань «Соціальна робота», спеціальності 231 «Соціальна робота» та вимогам освітньо-професійної програми «Соціальна робота», а студентам продемонструвати знання та уміння, здобуті під час навчання.

На завершення комісія побажала усім мирного неба, подальших успіхів, вдалого подальшого навчання в магістратурі, не зупинятись у своєму фаховому зростанні та натхненної праці на благо України. 
Старший викладач кафедри соціальної роботи та  реабілітації,
Каріна ВЛАСЕНКО

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook