Чергова студентська перемога за сприяння кафедри вищої та прикладної математики

14 червня 2022 року
кафедра вищої та прикладної математики

           Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України „Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 № 1457” № 1179 від 05.11.2021 р., 12-13 травня 2022 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати». 

           За результатами попереднього рецензування галузевою конкурсною комісією було визначено 42 кращих наукових роботи від різних ВНЗ України. Авторів даних робіт було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію, яку було проведено он-лайн з використанням платформи ZOOM. Конференція відбувалась базі кафедри електротехніки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. 

            Одним із представників Національного університету біоресурсів і природокористування України був студент другого курсу ННІ Енергетики, автоматики і енергозбереження Березюк Роман з науковою роботою на тему: “Захист повітряних ліній напругою 0,38 кВ від неповнофазних режимів” під керівництвом завідувача кафедри Вищої та прикладної математики д.п.н., проф. Батечко Ніни Григорівни.

 

         Загалом студентські наукові роботи оцінювались за трьома критеріями: якість доповіді, повнота відповідей на запитання та активність у обговоренні заслуханих доповідей. 

           За результатами попереднього рецензування та оцінками виступів студентів Березюк Роман у підсумку набрав 103,625 бали та у результаті зайняв ІІІ місце!

Вітаємо Романа та бажаємо успіхів у навчанні та нових наукових досягнень.
 
                Старший викладач кафедри вищої та прикладної математики  Марія Ружило

 

 

 

 

 

 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook