Свідомий вибір професії і закладу вищої освіти

14 червня 2022 року
 
Веремій Любов Іванівна для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціальна робота» в НУБіП України.
Вітаю, Любов Іванівно! Розкажіть про себе.
Мені 21 рік. Працюю провідним інспектором в Київському міському центрі по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.
Навчалась на соціального працівника в Київському механіко-технологічному коледжі, надалі поступила в Київський університет імені Бориса Грінченка. Збираюсь здобувати вищу освіту в НУБіП за спеціальністю «Соціальна робота».
Звідки Ви дізналася про НУБіП України?
Про НУБіП дізналась через подругу Коваленко Ольгу (прим. Ольга Коваленко – здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Соціальна робота», освітньо-професійної програми «Соціальна робота», староста групи СР-21001м, відмінниця навчання, не байдужа до людського горя, весела і життєрадісна), яка здобуває вищу освіту. Оля дуже задоволена не тільки освітньою програмою, а й викладачами.
Університет вражає своєю величною територією, різноманітними спеціальностями, вибором дозвілля, студентським містечком тощо.
Чому соціальна робота? Тому що це не просто професія це – підтримка людей тоді, коли вихід знайти самостійно не вдається. Сама ж соціальна робота невідривна від суспільства і спрямована на усі його проблемні прошарки.
Ця професія поєднує в собі міцні знання психології, соціології, педагогіки, медицини, правознавства, економіки, знань інших галузей. Необхідність у соціальній роботі існуватиме доти, доки існує суспільство. На даний час соціальна робота, поєднуючи в собі волонтерство, соціально-психологічну підтримку та реабілітацію – актуальна й затребувана без перебільшення в усьому світі.
Щиро вдячні за Ваш за вибір. Бажаємо Вам успіхіву вступі, навчанні, професійній діяльності!
Розмову вела
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації
Олександра ДРАЧУК
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook