Інтернет у сьогоденні

7 квітня 2022, 11:00
Кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

     Щороку 4 квітня відбувається святкування міжнародного дня Інтернету – у день пам’яті святого Ісидора Севільського, якого Католицька церква визнала заступником Інтернету, віртуальної енциклопедії людських знань. В Інтернеті все: робота, навчання, відпочинок, бізнес. В Інтернет перебралися виставки, бібліотеки, кінотеатри, магазини, музичні студії тощо. Більшість людей, які цілодобово практично не відриваються від комп'ютера чи телефону, навіть уявити не можуть своє існування без нього. Мережа також допомагає людям позбутися самотності - багато користувачів мають безліч віртуальних друзів. 

     Сьогодні важко уявити своє життя без різноманітних гаджетів, технологій, інновацій та дивовижних винаходів людства, найбільшим з яких є Інтернет. Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України застосовує найновітніші інформаційні технології у навчальному процесі, викладачі використовують комп’ютерні технології, Інтернет, мультимедійні засоби, електронні начальні курси, підручники тощо. Інтернет надає допомогу викладачам у підготовці і проведенні занять і надає величезні практичні можливості і легкий доступ до різноманітних та країнознавчих матеріалах зокрема при вивченні іноземної мови. Сучасні технології означають, що процес навчання людей з обмеженим часом, обмеженими можливостями, а також з різними порушеннями здоров'я може бути більш ефективним, оскільки немає жодних фізичних перешкод для доступу до інформації в Інтернеті. 
     Все це істотно впливає на зміст і методику викладання. Використання цих потужних електронних ресурсів дає змогу значно інтенсифікувати й творчо урізноманітнити процес навчання  в  нашому Університеті, а в умовах військового стану продовжувати його в дистанційному форматі. 
 
Вознюк Тетяна,
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook