Моя вулиця, мій район, моя мала Батьківщина.

18 травня 2022, 10:00
Кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей
     Кожна людина має дуже близьке і рідне місце, де йому добре і спокійно. На землі немає такої людини, яка б не відчувала любов до малої Батьківщини, тому що у кожного має бути своя пристань, де можна на якийсь час зупинитися і відпочити від турбот і проблем. Мала Батьківщина. Для кожного це щось своє рідне. Це сім'я; любі люди; місто, де ти живеш; село, в якому пройшло все дитинство; школа, в якій відкривав з однокласниками шлях до знань.
     І звичайно Університет, alma mater, який допомагає знайти свій шлях у майбутньому житті; університет, який завжди згадують з теплом і любов’ю, де так багато знайомих і вже рідних друзів; не лише місце для навчання, але й місце зустрічей, закоханостeй, перемог, надій, здивувань та багато іншого.
     В цей нелегкий час, коли навколо лунають вибухи, ревуть ракети, гинуть мирні люди і захисники нашої країни, багато хто змушений покинути власні домівки, особливо цінуєш свою рідну землю, свою малу батьківщину.
     Викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологчних спеціальностей провела виховне заняття іспанською мовою на тему «Mi calle, mi barrio, mi patria chica» «Моя вулиця, мій район, моя мала батьківщина» зі студентами спеціальності Міжнародні відносини і регіональні студії.
 
Вознюк Тетяна,
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook