Дарія Машовець – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 травня 2021 року

 

 

 

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 Одеська національна академія харчових технологій затверджений базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у 2020/2021 навчальному році.

     Для участі в Конкурсі було надіслано 74 наукові робіт, що надійшли з 36 закладів вищої освіти. За результатами рецензування конкурсних робіт Галузевою конкурсною комісією сформовано їх рейтинговий список, згідно якого на підсумкову науково-практичну конференцію був запрошений 30 конкурсантів. Другий етап конкурсу відбувся 21 травня 2021 року в режимі Zoom-конференції, де конкурсанти представляли результати своїх наукових досліджень та відповідали на запитання членів Галузевої конкурсної комісії в дискусійному форматі.

    Національний університет біоресурсів і природокористування України на даному конкурсі представляли:

  1. Кантур Максим, здобувач ОС «Бакалавр» 2 курс спеціальності «Туризм».
  2. Дранко Ірина та Машовець Дарія, здобувачки ОС «Бакалавр» 3 курс спеціальності «Туризм».
  3. Левицька Марія, здобувач ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми (ОПП).

     Наукові керівники:

  1. Басюк Д.І., завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н., професор.
  2. Бардаш С.В., професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н., професор.
  3. Левицька І.В., професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н., професор.

     Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями: актуальність проблеми дослідження, новизна та оригінальність ідеї, використання методів дослідження, теоретичні наукові результати, практичні результати з актами впровадження, джерела інформації, якість оформлення та наукові публікації.
     За результатами наукового пошуку Машовець Дарія прийняла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання», яка відбувалась у м. Черкасах на базі Черкаського державного технологічного університету з доповіддю «Таїланд як перспективна туристична дестинація».

    За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наші студенти показали високий рівень теоретичних знань та практичних навиків, обґрунтовано відповідали на поставлені запитання членів Галузевої конкурсної комісії. За результатами дослідження, доповіді і відповідей на запитання членів комісії, наукова робота Машовець Дарії на тему «Статистичне оцінювання пропозицій закладів розміщення Таїланду» відзначено дипломом II ступеня.

     Вітаємо Дарію Машовець із яскравою перемогою!

     Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки зі спеціальності 242 «Туризм».


Олена Москвічова,
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook