Захист бакалаврських робіт зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології

15 червня 2022, 9:00
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики
       13 – 15 червня 2022 року на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології, в режимі онлайн конференції згідно наказів ректора, було організовано і проведено захист кваліфікаційних робіт випусників денної і заочної форми навчання на здобуття ОС «Бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерії» у складі комісії: голова – Прилуцька Світлана Володимирівна, завідувач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, д.б.н., с.н.с.; члени комісії – Кваско Олена Юріївна, в.о. зав. кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, к.б.н.; Кляченко Оксана Леонідівна, професор кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, д.с.-г.н., проф.; секретар – Дащенко Анна Валеріївна, старший викладач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, к.с.-г.н.

До уваги екзаменаційної комісії було представлено 48 робіт студентів денної форми навчання та 11 студентів заочної форми навчання. Усі наукові роботи були актуальними, містили наукову новизну та виконані на високому науково-методичному рівні.

Окремо хочеться відмітити роботи: Демченко Яни Іванівни «Дослідження біологічної активності перспективних агентів біоконтролю збудників хвороб картоплі Bacillus amyloliquefaciens» (науковий керівник Бородай В.В.), Малінченко Валерії Анатоліївни «Дослідження фітотоксичності фулерену С60» (науковий керівник Прилуцька С.В.), Скуби Анастасії Олексіївни «Оптимізація біотехнології мікроклонального розмноження спаржі лікарської Asparagus officinalis з урахуванням фізіологічних особливостей рослини» (науковий керівник Коломієць Ю.В.).

 

 

За результатами доповідей, комісією було зазначено якісну підготовку бакалаврських робіт та високо оцінено отримані знання за період навчання. Незважаючи на військові дії, всі здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичних знань за спеціальністю, що засвідчили рецензенти та наукові керівники. 17 студентів підтвердили своє право на отримання дипломів з відзнакою.

На завершення роботи комісії, декан факультету подякувала голові та членам комісії за продуктивну, конструктивну і професійну роботу та запросила усіх випускників продовжити навчання на факультеті у магістратурі.

Рішенням екзаменаційної комісії студентам-біотехнологам присвоєно кваліфікацію «бакалавр з біотехнології та біоінженерії». Вітаємо студентів та їх керівників із успішним захистом!

 

 

Дащенко А.В., ст. викладач,

секретар екзаменаційної комісії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook