ПІДСУМКОВА ВЧЕНА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ 2021/2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

19 червня 2022, 3:29

    16 червня 2022 року за головування Руслана Кононенка відбулося фінальне у 2021/2022 навчальному році он-лайн засідання вченої ради присвячене життєдіяльності факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Розпочинаючи засідання Руслан Кононенко зауважив, що не зважаючи на складний час в кому ми живемо, факультет тваринництва та водних біоресурсів працює як єдиний злагоджений механізм та безвідкладно втілює у життя усе заплановане. Потому він проінформував членів ради стосовно подій, що відбулись в Університеті останнім часом та про плани на майбутнє.

    Далі були розглянуті питання порядку денного. Першим запитанням був розгляд стану та готовності кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів до нового 2022-2023 навчального року ‒ доповідали завідувачі кафедр: Віталій Бех, Вадим Лихач, Микола Повозніков, Сергій Рубан, Наталія Рудик-Леуська, Микола Сахацький, Михайло Сичов, Анатолій Угнівенко. Всі вони зазначили що всі кафедри готові до нового навчального року, аудиторний форд у відмінному стані, матеріально-технічна та методична бази на високому рівні забезпечення та чекають на новий навчальний рік.

    Наступним запитанням порядку денного був звіт про підсумки літньої екзаменаційної сесії студентів спеціальностей: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура” за 2021-2022 навчальний рік та заходи по покращенню навчання студентів, який представив заступник декана з навчальної роботи Сергій Грищенко.

     Згідно порядку денного заслухали звіти голів Атестаційних комісій Василя Туринського та Миколи Сахацького за денною та заочною формами навчання за спеціальностями: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура” факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Завідувач кафедри аквакультури, професор Віталій Бех представив наукову доповідь на тему “Основні засади стратегії реформування рибного господарства України”, яка викликала жваве обговорення та зацікавленість серед усіх членів вченої ради.

   Вчена рада рекомендувала кандидатуру старшого лаборанта кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Салганської Віри Олександрівни до розгляду на Вченій раді Університету щодо присвоєння почесного звання “Заслужений працівник НУБіП України”.

      Також були розглянуті і інші важливі питання роботи та розвитку факультету.

      За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосування прийняті відповідні рішення.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook