Онлайн організаційна година зі студентами 1 групи 3 курсу

21 червня 2022 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Сьогодні, 21.06.22 о 13-00 відбулась підсумкова у 2021-22 н.р. онлайн зустріч студентів 1 групи 3 курсу з куратором, доцентом кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лакатошем В.М.

На зустрічі були обговорені такі питання:

  1. Ситуація в країні і світі у зв’язку із війною.
  2. Результати екзаменаційної сесії і навчальна практика.
  3. Різне.

До зустрічі приєдналась більшість студентів, в т.ч. і ті, які нині перебувають у Польщі, Чорногорії, Франції. Частина студентів не змогли приєднатись за технічних причин.

Особливий інтерес викликали у студентів питання, які стосувались завершення війни в Україні, перспектив вступу країни до ЄС, можливості освіти в Україні нині і після вступу до ЄС та ін. Також були обговорені новини університетського життя, можливі терміни і формат навчання у наступному семестрі.

Друге питання стосувалось навчальної роботи: 12 (55%) студентів групи здали сесію на добре та відмінно. В той же час, у 10 – виникли заборгованості, які необхідно терміново ліквідувати.

В різному обговорили сьогодення студентів і питання, які їх турбують найбільше. Серед актуальних, розглянули перерозподіл студентів між групами, який проводить деканат факультету. В результаті дійшли згоди про те, хто залишиться у 1-й групі, а хто продовжить навчання в іншому колективі.

Куратор студентів 1 групи 3 курсу доц. В.Лакатош

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook