Кафедра економічної теорії НУБіП України та навчально-наукова лабораторія економічної теорії та біоекономіки НУБіП України долучились до вебінару "Hydrogen & Carbon Capture. Facilitating Green Hydrogen Production and Export"

22 червня 2022, 16:46

   Співробітники кафедри економічної теорії НУБіП України та навчально-наукова лабораторія економічної теорії та біоекономіки НУБіП України долучились до вебінару "Hydrogen & Carbon Capture. Facilitating Green Hydrogen Production and Export", який проводив UNEP Copenhagen Climate Centre 22 червня 2022 року.
   Модератор вебінару – Арістелдіс Цакіріс, керівник проєкту, UNEP Copenhagen Climate Centre.
   Доповідач – Д-р. Романас Савіцкас, Старший радник, UNEP Copenhagen Climate Centre.

   Під час вебінару д-р Романас Савіцкас ознайомив з корінням та історією розвитку водню, порівнянням і потенціалом водню з іншими видами палива, властивостями водню та пов’язаними з цим питаннями транспортування та потенційними можливостями, витратами на ринку водню та майбутніми тенденціями, водневими стратегіями різних країн, глобальною картою попиту та пропозиції на водень, глобальним потенціалом імпорту/експорту водню, також відбулося обговорення щодо сприяння виробництву та експорту/імпорту зеленого водню.

 

Інна ГУЩА,
доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook