Підведення підсумки 2021-2022 навчального року, обговорення планів на майбутнє

20 червня 2022, 17:50
362 ауд. 11 корпус
       20.06.2022 року відбулося засідання кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів на при кінці навчального року в присутності декана факультету д.т.н., с.н.с. Братішка В.В. Декан зазначив, що не зважаючи на те, що цей рік не простий і ми були вимушені завершувати його в умовах війни, колектив кафедри зміг забезпечити безперервний навчальний процес і успішно завершити його.

 
 

Завідувач кафедри к.т.н., доцент Чуба В. В. зазначив, що не зважаючи на створені умови, викладачі кафедри швидко адаптувалися до роботи в період військових дій, налагодили зв’язки з усіма студентами і як результат – студенти успішно здали всі заліки та іспити, випускники – атестаційний екзамен. Особлива увага на кафедрі приділяється проведенню профорієнтаційної роботи, участі школярів у Всеукраїнських студентських олімпіадах університету і проходження підготовку на підготовчих курсах.

 

Д.т.н., с.н.с. Братішко В. В. висловив подяку колективу кафедри за стійкість і витримку в цей надскладний час, плідну працю роботу та побажав сил і наснаги в наступному навчальному році, також наголосив, про початок відпускної кампанії, в умовах воєнного стану тривалість відпустки обмежена 24 календарними днями. Навчальний рік планується розпочати 15 серпня. Для студентів 2, 3 курсів бакалаврату та другого курсу магістратури він почнеться очно. Університет підготував необхідну кількість місць в бомбосховищах та укриттях. Решта студентів – дистанційно. Після зарахування першокурсників відбудеться ротація. Складною буде вступна кампанія, а отже потрібно максимально звернути увагу на профорієнтацію, залучати на навчання до магістратури, бакалаврату. Ми віримо у завершення війни, відновлення мирного життя і країни.

 

 асистент Сьомочкіна Т. І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook