Тримаємо руку на пульсі. Продовжуємо спілкуватися з виробниками молока підвищуючи кваліфікацію на професійних онлайн-семінарах

27 червня 2022, 9:14
ФВМ НУБіП України

   26 червня на платформі ZOOM відбувся онлайн-семінар «Доїння, зберігання та транспортування молока». В ньому взяли участь професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Якубчак О.М. та доцент кафедри Таран Т.В.

  

   Даний захід проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org
   Спікерами семінару були виробники українського молока.
   Під час онлайн-семінару розглянули питання:
✔️ чому процес доїння – наріжний камінь виробництва молока;

✔️ щодо забезпечення чистоти доїльного та молочного обладнання, типові помилки фермера;

✔️ приміщення для зберігання молока: які вимоги?

✔️ тримаємо «руку на пульсі»: підсумуємо основні положення нових гігієнічних вимог до дрібнотоварного виробництва та обігу молока.

Тетяна Таран, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook