Бакалаври-управлінці отримали свої перші дипломи!

24 червня 2022, 10:00

24 червня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України відбувся випуск бакалаврів спеціальності «Менеджмент», в тому числі й для освітньої траєкторії «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Не зважаючи на воєнний стан було прийнято рішення про проведення його в офлайн форматі, щоб студенти могли ще раз приїхати до стін університету та відчути своє студентське життя. Приємним сюрпризом стало, що більша частина бакалаврів приєдналась до цієї події.

З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Остапчук, а також заступник начальника навчального відділу НУБіП України, кандидат технічних наук, доцент Оксана Зазимко.

 

Від кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту до випускників звернулась в.о. завідувача кафедри, д.е.н., професор, а також наставник групи, яка випускається, Марина Дєліні. Марина Миколаївна привітала студентів з таким важливим етапом в їхньому житті, побажала, щоб ці дипломи принесли лише позитивні результати, а всі проекти були успішними. Звичайно, зауважила, що не можна зупинятись на досягнутому й удосконалювати свої знання, розвиватись далі в магістратурі за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Також Марина Миколаївна наголосила, що важливим в цьому житті є залишатись щирими та чесними людьми й лише таким чином ми зможемо збудувати квітучу та розвинену країну, яка починається з кожного з нас.

 

Після вітальних виступів, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук зачитав наказ про відрахування із НУБіП України у зв’язку із закінченням навчання! Після чого студенти отримали свої дипломи.

А ми не зупиняємось й чекаємо на зустріч з усіма на нашій магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook