ВІРИМО В ЗСУ І РАЗОМ НАБЛИЖАЄМО НАШУ ПЕРЕМОГУ!

28 червня 2022 року

 

1Життя -подорож, а не прибуття до кінцевого пункту призначення.
Тімоті Родерік

Внесок енергетиків у наближення перемоги – це не лише забезпечення стабільної роботи енергосистеми, а й допомога нашим захисникам.

Щороку в кінці червня здобувачі освіти випускних курсів складають підсумкову атестацію у формі захисту дипломних проєктів. Цього року, згідно з рекомендацій Міністерства освіти і науки України, підсумкова атестація ОС «Молодший спеціаліст» денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» відбувалась у формі атестаційного (кваліфікаційного) екзамену у змішаному форматі.

3547698

Атестаційна (кваліфікаційна) комісія працювала з 16 по 28 червня 2022 року у складі голови Мирослава ЛЕХІЦЬКОГО – директора Бережанського РЕМу «Тернопільобленеого», заспупниці голови Світлани ПИЛИПИШИН -директорки коледжу, канд. філол. наук, доцента та членів комісії Маріанни МИХАЙЛИШИН - завідувачки відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки, Надії ОБЕРСЬКОЇ -голови циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін.

2

У вітальному зверненні директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН побажала випускникам успіхів у реалізації сформованих під час навчання у коледжі компетентностей у подальшій професійній діяльності.

Щиро вітаємо випускників з успішним складанням атестаційного (кваліфікаційного) екзамену. Сподіваємось і віримо, що набуті знання у нашому коледжі не стануть кінцевим пунктом призначення, ви продовжити свою подорож життям у нашому базовому закладі освіти Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Надія ОБЕРСЬКА,
голова циклової комісії спеціальних
електротехнічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook