ЗВ'ЯЗОК ПОКОЛІНЬ

30 червня 2022 року

28.06.2022 року наша держава відзначає День Конституції. У цей святковий час у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулася зустріч адміністрації з ветеранами, колишніми педагогічними працівниками навчального закладу. За круглим столом було обговорено ряд важливих питань щодо покращення матеріально-технічної бази, запровадження інноваційних методів навчально-виховної роботи тощо.

Ці поважні люди присвятили своє життя роботі на педагогічній ниві. Вони працювали в коледжі не один десяток років, навчаючи і виховуючи молоде покоління, «сіючи зерна розумного, доброго й вічного». Сьогодні бачимо мудрість і досвід у їхніх очах. Низько схиляємо голови, висловлюємо глибоку шану невтомним педагогам.  

Такі зустрічі в нашому навчальному закладі вже стали традиційними. Гості отримали від адміністрації цінні подарунки. 

Бажаємо їм мирного неба над головою, здоров’я,  родинного затишку й тепла, благополуччя, наснаги. Нехай права та обов’язки кожного будуть захищені та непорушні. Хай життєва дорога буде легкою і плідною. Сподіваємося на нові зустрічі, конструктивні розмови, приємне спілкування вже у мирний час. 

 Адміністрація коледжу

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook