Ректор університету Станіслав Ніколаєнко та директор технічного ННІ Валерій Дубровін візьмуть участь в 4-му Форумі ректорів та деканів ІСА

22 жовтня 2014 року

 22-24 жовтня в Бельгії на базі Університету міста Гент відбудеться 4-й Форум ректорів та деканів ІСА (Європейська асоціація університетів наук про життя). Цьогоріч захід присвячений проблемам та політичним наслідкам нової програми Євросоюзу для природничих університетів до 2020 року. Представляти Національний університет біоресурсів і природокористування України будуть ректор Станіслав Ніколаєнко та директор технічного ННІ Валерій Дубровін.

 
Учасники Форуму, а це керівники університетів-членів ІСА, обговорять актуальні питання сільського господарства та природничих наук, а також обміняються думками з представниками промисловості, урядових та неурядових організацій. 
 
Однією із важливих дискусій буде обговорення реалізації стратегії «Європа 2020», яка розроблена Комісією ЄС. Вона спрямована на забезпечення економічного зростання, а саме: освіченість, через більш ефективні інвестиції в освіту, дослідження та інновації; стабільність, завдяки рішучому переходу до низьковуглецевої економіки; та інклюзивність, з сильним акцентом на збільшення кількості робочих місць та скорочення  рівня бідності. 
 
Вадим Ткачук, 
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook