Вручення дипломів у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

4 липня 2022 року

Перше липня 2022 року звичайний буденний день у календарі. Але для студентів-випускників Відокремленого структурного підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Мукачівський фаховий коледж» він особливий і запам’ятається назавжди. Адже саме цей день перегорне ще одну сторінку їхнього життя і стане початком нових звершень, відкриттів і змін.

З невдаваною радістю та хвилюванням прийшли сьогодні до коледжу на урочисту церемонію вручення дипломів випускники, їхні батьки та друзі. Щирі посмішки, приємні слова викладачів, фото на згадку…і очікування найважливішого моменту, до якого впевнено йшли упродовж трьох-чотирьох років навчання. Ще мить – і кожен випускник отримає документ, який є свідченням його професійної підготовки та першою сходинкою у доросле самостійне життя.

Благословити наших випускників на добрі справи і починання прийшов декан Мукачівської греко-католицької єпархії о.Василь Копин. Священнослужитель привітав випускників зі святом, побажав здоров'я, щасливої, благословенної Богом, долі, добрих намірів і починань.

З теплими, щирими словами вітання звернувся до випускників директор коледжу Юрій Садварі. Юрій Юрійович побажав юнакам і дівчатам міцного здоров’я, здійснення всіх планів і мрій, нових перспектив і можливостей для самореалізації. Керівник закладу висловив переконання, що отримані знання і компетентності дадуть випускникам можливість продуктивно працювати задля процвітання та добробуту нашої країни.

У добру путь, у доросле життя, повне надій та сподівань, прийшли провести наших випускників поважні гості – Мар’яна Марусинець – директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА, Сніжана Локес – в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, голова ДЕК спеціальності «Ветеринарна медицина», Іван Пруниця – головний агроном ФГ «Плеша» , заслужений працівник сільського господарства України, голова ДЕК спеціальності «Агрономія», Василь Кукла – заступник командира роти патрульної поліції м. Мукачева. Гості щиро вітали випускників, бажали їм подальшого професійного становлення, кар’єрного зростання і мирного майбутнього та долучилися разом із заступником директора з навчальної роботи Марією Яцик, завідувачами відділень Ольгою Гудзоватою, Наталією Павлишинець, Мар'яною Гуленко, Сергієм Соскідою до виконання почесної місії вручення дипломів та нагородження кращих студентів грамотами.

З теплими, щирими словами подяки за отримані знання, любов, підтримку, невтомну працю, доброту сердець, батьківську турботу, вимогливість і чуйність звернулася до адміністрації закладу, викладачів та всіх працівників випускниця відділення правознавства Корнелія Штефаньо. Приємним музичним дарунком для випускників і всіх присутніх став виступ вокального гурту «АНЦЯ» та незабутній вальс у виконанні танцювального колективу «МІКС». Під час урочистостей панувала родинна атмосфера. Обличчя випускників світилися щирими, лагідними усмішками, а батьків і викладачів переповнювала гордість за своїх дітей та уже колишніх студентів. Наприкінці дійства за традицією на всіх очікувала пам’ятна фотосесія.

Аліса Чорі

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook