Бухтіяров Віктор - член журі оцінювання проєктів категорії «Наука» ВК «GENIUS Olympiad Ukraine» 2022 Національного центру «Мала Академія наук України»

7 липня 2022 року

Нещодавно завершився цьогорічний Міжнародний конкурс проєктів екологічного спрямування «GENIUS Olympiad»   Олімпіада генієв).


 

Цей рік став особливим для України з багатьох причин:  

вперше в світі був проведений єдиний національний відбір на Олімпіаду і зробили це ми в Україні;

вперше українці подали свої проєкти в усіх шести категоріях і загалом участь взяли більше 1000 школярів, які підготували 994 проєкти;

на світовому етапі Україна представляла 77 учасників в 6 категоріях, які представляли 18 український регіонів;

вперше за 11 років конкурсу Україна здобула ГРАН-ПРІ;

неймовірні 5 золотих медалей в категоріях Наука, Креативне письмо, Мистецтво, Музика;

51 нагорода за 1 рік в української збірної, які здобули представники з 15 регіонів України.

Але головною особливістю цьогорічної участі у «GENIUS Olympiad» стало те, що національний фінал та підготовку до участі в глобальному фіналі ми мали проводити в умовах повномасштабної війни росії проти України.
Попри жахливі обставини, ми змогли показати силу та стійкість, розум та волю української молоді та освіти, яка здатна витримати будь-які виклики та сміливо йти у майбутнє.


Завдяки плідній роботі команди журі, до складу якого входив і доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії нашого Університету Бухтіяров Віктор для участі у «GENIUS Olympiad» 2022 були відібрані найкращі проєкти українських школярів.    

 

Організаційний комітет «Олімпіади геніїв України» висловив офіційну подяку Бухтіярову Віктору за оцінювання проєктів категорії «Наука» Всеукраїнського конкурсу «GENIUS Olympiad Ukraine» 2022 та  особистий внесок у фантастичний результат України цього року. 

 

Лідія Ковшун,

Завідувач кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook