Реалізуємо ступеневу освіту: коледж – інститут - університет

24 жовтня 2014 року

 23 жовтня, перебуваючи у відрядженні з курсом лекцій на семінарі з підвищення кваліфікації з інноваційної спрямованості педагогічної  діяльності науково-педагогічних працівників у відокреленому підрозділі НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», зустрілася з студентами коледжу та інституту. Метою розмови була профорієнтаційна робота щодо продовження навчання в магістратурі в базовому закладі в м. Києві.

Діалог зі студентами підтримали Михайло Русиняк, перший заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи; Надія Островська, завідувач навчальної частини інституту;  Любов Ярема, декан факультету економіки і природокористування Бережанського агротехнічного інституту та Світлана Пилипишин, в.о. директора Бережанського агротехнічного коледжу.
 
 
Слід зазначити, що кожного року велика кількість кращих випускників з наших інститутів і коледжів стають студентами бакалаврату та магістратури нашого університету та успішно продовжують здобувати вищу освіту. Наприклад, у 2014 році в університеті на бакалаврських програмах продовжили навчання 477 випускників  з відокремлених підрозділів і 109 осіб на програмах підготовки магістрів. Тож користуючись можливістю, ще раз запрошую випускників вступати до НУБіП України.
 
 
Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook