Вступна кампанія та початок нового навчального року – ключові питання роботи відокремлених структурних підрозділів НУБіП України

5 липня 2022, 15:05
     4.07.2022 року під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Дмитровича Шинкарука відбулась робоча нарада із заступниками директорів з навчальної роботи та відповідальними секретарями приймальних комісій відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.

     Василь Дмитрович наголосив, що відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки освітній процес у закладах фахової передвищої освіти розпочнеться з 15 серпня, а організація освітнього процесу залежить від безпекової ситуації в кожному населеному пункті, адже в умовах війни керівники закладів освіти повинні приймати рішення, що необхідні для збереження життя та здоров’я всіх учасників освітнього процесу. Зокрема проректор наголосив на першочерговості підготовки бомбосховищ та місць укриття для старту нового навчального року.

     Не менш актуальним питанням став початок вступної кампанії у фахових коледжах. Цьогорічні події вкрай негативно відіб’ються на результатах вступної кампанії через безпекові фактори та особливості вступу на освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр» у 2022 році. Проректор запропонував активно включитись в роботу всіх без виключення педагогічних працівників коледжу та привів алгоритм роботи приймальної комісії задля ефективної роботи з майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Крім того, ще раз було проаналізовано стан вступної кампанії до базового закладу та прийняті основні координаційні заходи щодо вступу випускників коледжів до НУБіП України.


Олександр Санченко,
начальник відділу регіонального розвитку
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти і заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook