КАФЕДРА ПОКРАЩУЄ МАТЕРІАЛЬНУ БАЗУ НАВЧАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ. ВІД БАЛАЧОК ДО РОБОТИ.

10 липня 2022 року
   Відомо, що якість навчального процесу в значній мірі залежить від стану матеріальної бази навчальних та наукових лабораторій в яких ведеться підготовка майбутніх фахівців. На кафедрі охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві цьому питанню приділяється постійна увага.
   Так, в період завершення навчального року та з початком відпусток, працівники кафедри приділяють значну увагу підготовці до нового навчального року. Проведена заміна воріт в лабораторії, аудиторія №24 корпус №7.
   Даний захід дозволив покращити зовнішній вигляд корпусу, який знаходиться в центрі нашого студентського містечка. Застосовано конструкцію ролетних воріт, яка дозволила замінити дерев’яні ворота, до речі, яким в цьому році виповнилося 50 років, що дало змогу забезпечити кращий вихід та тепловий режим у лабораторії. Придбання, демонтаж та монтаж виконано силами працівників кафедри під керівництвом завідувача кафедри Хмельовського В.С. за підтримкою декана факультету Братішка В.В.
 
   Кафедра приймає рішення і вміє їх втілювати в життя. Від балачок до роботи у кафедри час невеликий. Є постановка питання, відповідно обґрунтовуються раціональні варіанти його вирішення. Так потрібно працювати у складний час для нашої країни. На студентів у 2022-2023 навчальному році чекає приємний сюрприз – продовжити навчання у оновленій навчальній лабораторії.
   Деканат механіко-технологічного факультету вдячний працівникам кафедри за якісну та професійну роботу.
 
Олег Заболотько, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook